Köpvillkor

Priser och betalning

Alla priser är inklusive moms. I samband med bokning betalas en förskottssavgift som dras av vid slutbetalningen. Slutbetalningen gör ni på plats efter genomfört event eller i efterhand med faktura. Våra priser är angivna per person och betalningen ska göras för antalet gäster ni är på flotten. Om ni är färre än det angivna minsta antal besökare betalas för det antal som satt som minsta antal.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Avbokning

Du kan avboka fritt fram till 30 dagar innan eventet. Vid avbokning mindre än 30 dagar innan eventet behåller vi bokningsavgiften. Kontakta oss via mail för att avboka. 

Personliga Uppgifter

”När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”

Leveranser

Vi åtar oss att leverera eventet enligt beskrivet på hemsidan. I händelse av dåligt väder eller andra förutsättningar som anses vara utanför vår kontroll och genomförande blir omöjligt flyttas alternativt ställs eventet in i samråd med dig. Vid inställt event återbetalas det ni betalat.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du avbokat eller vi behövt ställa in eventet, betala tillbaka vad du har betalat senast inom 30 dagar.