Köpvillkor

Priser och betalning

Alla priser är inklusive moms. I samband med bokning betalas en förskottssavgift som dras av vid slutbetalningen. Slutbetalningen gör ni på plats efter genomfört event eller i efterhand med faktura. Våra priser är angivna per person och betalningen ska göras för antalet gäster ni är på flotten. Om ni är färre än det angivna minsta antal besökare betalas för det antal som satt som minsta antal..
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar eller vid avbokning senast 30 dagar innan eventet. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du genomför bokningen.

Du har inte ångerrätt om:

Eventet har påbörjats under ångerfristen.

Privat Policy

”När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”

Leveranser

Vi åtar oss att leverera eventet enligt beskrivet på hemsidan. I händelse av dåligt väder eller andra förutsättningar som anses vara utanför vår kontroll och genomförande blir omöjligt flyttas alternativt ställs eventet in i samråd med dig. Vid inställt event återbetalas det ni betalat.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt eller vi behövt ställa in eventet, betala tillbaka vad du har betalat snarast eller senast inom 30 dagar.